Faaliyet Alanımız

Ana sayfa > Hakkımızda > Faaliyet Alanımız

SMC Metal, Yurt içi ve Yurt dışında bulunan en önemli Yassı Çelik Üreticileri ile yapmış olduğu anlaşmalar neticesinde, sac alımı yapmaktadır. Alınan yassı çelik ürünler Kayseri’ de bulunan depolarımıza gelerek, sanayici müşterilerimiz için gerekli ölçümler yapılıp, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda dilme, boy kesme veya dilmeli boy kesme işlemi yapılarak sanayicilerimize sunulmaktadır.

Stoklarımızda farklı kalınlık, en, mekanik, kimyasal özellik ve kaplama oranlarına sahip; Soğuk Haddelenmiş Rulo (CR), Boyalı Rulo (PPGI), Sıcak Haddelenmiş Rulo (RKK), Galvanizli Rulo (GZR), Asitli Rulo (HRP) ve Basınca Dayanıklı Özel Sacları müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca Yassı çelik ürünlerinin yanı sıra; farklı kalınlık ve ebatlarda boru ve profil ürünleri de bulunmaktadır.

Firmamız birçok farklı sektörde, orta ve küçük ölçekli sanayicilere ve nihai kullanıcılara hizmet vermektedir. Hizmet verilen sektörler arasında Otomotiv Yan Sanayi, Beyaz Eşya Yan Sanayi, Makina ve Yedek Parça İmalatı, Hafif Çelik Yapı Sistemleri, Panel Radyatör, Raf İmalatı, Destek Sacı İmalatı, Çelik Kapı İmalatı, Çatı/Cephe İmalatı, Kepenk Sistemleri Üretimi, Mobilya & Aksesuar, Isıtma/Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Taşıma Sistemleri, Elektrik Panosu İmalatı, Asansör ve İskele İmalatı ön plana çıkmaktadır. Gelişen şartlar çerçevesinde, minimum fire ile çalışmak isteyen sanayicilerimize mevcut makine parkurumuz ile hizmet vermekteyiz.

Çelik üreticilerini çelik kullanıcılarına bağlayan bir merkez olarak edindiği güçlü deneyim sayesinde, SMC Metal hem çelik arzının hem de talebinin gelişimini yorumlayabilen ve dolayısıyla müşterilere hizmet vermek için iki bakış açısını entegre edebilen ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.